Index | Varianta originala | Varianta actuala | Modificari efectuate | Sesiuni fotografice

istorie auto

... autovehiculul rutier Volkswagen Passat 3A (B4) a fost o masina de familie, din clasa medie, fiind fabricata intre anii 1993-1996, mai exact intre luna octombrie a anului 1993 si luna octombrie a anului 1996. Seria B4 mai este cunoscuta si ca Type-3A.

Ce ofera aceasta masina? Simplu:

- constructie solida, clasica, simpla
- autonomie foarte mare (cca. 1200 km la un plin)
- consum de carburant potrivit
- design placut (subiectiv)
- dotari si confort interior
- intretinere usoara
- fiabilitate foarte mare

Caracteristici tehnice:

Motor: tip ABS, 1781 cmc, 66 kW
Lungime: 4605 mm
Latime: 1720 mm
Inaltime: 1430 mm
Capacitate rezervor: 70 l

Legal: Toata munca prezentata prin intermediul acestui site este integral proprietate personala si este protejata de legea copyright-ului. Utilizarea oricarei informatii prezente in acest site se va face specificand sursa de provenienta.

cuvant inainte

... acest site s-a nascut din pasiunea dezvoltata pentru modelul de autovehicul rutier caruia ii este destinat acest site, cu alte cuvinte Volkswagen Passat B4 ...

Animat de dorinta de a avea acest model de autovehicul, am fost in Nurnberg, Germania si am achizitionat modelul Volkswagen Passat 3A (B4), varianta de echipare Comfortline (CL). Indicativul auto NEA vine de la regiunea Neustadt an der Aisch, locatie unde am inmatriculat temporar masina pentru a putea veni cu ea in Romania. Am avut de unde alege dintre mai multe masini si variante de echipare (CL, GL, etc.). Am luat-o pe cea mai buna din punct de vedere al motorului si a caroseriei. Chiar daca nu a fost din start o echipare de top, mi-am spus ca asta se poate face pe parcurs.

Astfel, ceea ce se regaseste intre paginile site-ului, este povestea unei masini nascuta la finele anului 1994 intr-o fabrica din Belgia care a ajuns in posesia mea. Se prezinta cu ajutorul textului si a fotografiilor, toti pasii pe care i-a strabatut masina pentru a ajunge de la varianta de echipare de baza la varianta de echipare de top.

In fine, epuizand subiectul acestei scurte descrieri a prezentului site, nu-mi ramane decat sa va urez lectura placuta.

Copyright © 2008-2010 Alexandru Groza